Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Το Πήλιο έχει χαρακτηριστεί ως ένας εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς και κληρονομιάς τουριστικός προορισμός 4 εποχών. Θα ανακαλύψετε σε κάθε διαμονή σας πληθώρα επιλογών για να επιδοθείτε σε δραστηριότητες βουνού ή θαλάσσης από επαγγελματίες του είδους. Ενδεικτικά αναφέρονται επιχειρήσεις παρακάτω:

Ο Ιππικός Φυσιολατρικός Όμιλος Μηλεών

Ο Ιππικός Φυσιολατρικός Όμιλος Μηλεών είναι από τους βασικότερους και πιο γνωστούς συντελεστές δραστηριοτήτων στο Πήλιο και οργανώνει βόλτες με τα δικά του άλογα (μονόωρες για αρχάριους και ολοήμερες για έμπειρους). Στόχος πάντα να βοηθήσει παιδιά και μεγάλους να γνωρίσουν τα άλογα και να βιώσουν την εμπειρία της διάδρασης με τα άλογα στοο φυσικό τους περιβάλλον, το οποίο συνδυάζει βουνό και θάλασσα.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.ifom.gr.

Ο ΙΦΟΜ προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πελάτες μας σε μειωμένες τιμές.

Εκδρομές με ποδήλατο

Από αρχάριους που θέλουν μια βόλτα σε επιλεγμένα αξιοθέατα μέχρι αθλητές που αναζητούν την ένταση και την αδρεναλίνη, η Montis Ordo προσφέρει επιλογές και διαδρομές στα μονοπάτια του Πηλίου. Ημερήσιες εκδρομές ή πολυήμερα προγράμματα προσαρμοσμένα στις δυνατότητες και τις απαιτήσεις ανθρώπων που αγαπούν τη φύση και το ποδήλατο.


Ενοικίαση ποδηλάτων

Η Montis Ordo σας παρέχει ποδήλατα και εξοπλισμό προς ενοικίαση. Για εξερεύνηση ή μετακίνηση κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, το ποδήλατο είναι το ιδανικό μέσο. Με τη βοήθεια ενός χάρτη γνωρίστε ήρεμα ψαροχώρια, απομονωμένες παραλίες και μετακινηθείτε άνετα και αυτόνομα.


Παράδοση του εξοπλισμού

Με την ενοικίαση του ποδηλάτου η Montis Ordo σας προμηθεύει το βασικό εξοπλισμό που αποτελείται από κράνος, κλειδαριά, φώτα και ανταλλακτική σαμπρέλα. Eπίσης υπάρχουν παιδικά καθίσματα για τους μικρούς μας φίλους που ακόμα δεν είναι σε θέση να ποδηλατήσουν. Τα ποδήλατα μπορούν να παραδωθούν στον ξενώνα Ραστώνη για να ξεκινήσετε κατευθείαν την περιήγηση σας.


Περιηγήσεις με τα πόδια

Τα μονοπάτια και τα καλνερίμια του Πηλίου ενώνουν τα χωριά μεταξύ τους και από τα αρχαία χρόνια μεταφέρουν ανθρώπους, αγαθά και πολιτισμό. Η Montis Ordo γίνεται οικοδεσπότης σας και σας οδηγεί σε αυτά. Γνωρίστε μαζί μας το τόπο, την ιστορία και τους μύθους του.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: montisordo.gr